Een gelukkig bedrijf is een succesvol bedrijf

Gelukkige werknemers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Ze zijn productiever, creatiever én minder vaak ziek. NewDayPeople traint werknemers en creëert Werkgeluk. Zo benut jouw organisatie zijn volledige potentie.

Vraag offerte aan

Jouw bedrijf wil groeien. Maar groei is niet gemakkelijk.

Het welzijn van personeel is misschien wel de grootste uitdaging van hedendaagse organisaties. Burn-outs en stressgerelateerde problemen belemmeren de groei van je organisatie. Gestresste werknemers zijn minder productief en vallen vaker uit. Dit kost jouw bedrijf erg veel geld. Als je niet investeert in de menselijke factor leidt dit uiteindelijk tot een hoog personeelsverloop en het verlies van concurrentievoordeel. NewDayPeople begrijpt deze uitdagingen en staat klaar om je te helpen. 

 

teambuilding

Werkgeluk is de sleutel tot groei

Als je als organisatie wilt groeien is gelukkig personeel de sleutel tot succes. In de wereld van vandaag is werkgeluk niet langer een luxe, maar een noodzaak. Tevreden en betrokken werknemers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Gelukkige medewerkers werken niet alleen harder, ze missen ook minder vaak een dag op het werk. Dit bespaart geld. Investeren in het welzijn van je werknemers is daarom een slimme investering. NewDayPeople wil hierbij helpen. Wij trainen werknemers en teams en creëren Werkgeluk. Onze aanpak vermindert stress, verhoogt de productiviteit en laat jouw bedrijf groeien.

 

 

 

Zo werkt Werkgeluk met New Day People

1. Neem contact op

Vul het formulier op deze pagina in. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. We bespreken jouw hulpvraag en de kansen voor groei.

2. Ontvang offerte

Wij stellen een offerte op. Onze offertes zijn dynamisch en houden rekening met maatwerk. Jij kiest wat wij uitvoeren. Zo beslis jij over de groei van je organisatie.

3. Aan de slag!

Akkoord met ons voorstel? We gaan direct aan de slag. Onze specialisten voeren eerst een nulmeting uit. Daarna stropen onze trainers de mouwen op en focussen zij op de groei van jouw werknemers.

4. Resultaat

Werkgeluk laat bedrijven groeien. En die groei wil je zien. Daarom ontvang jij na afloop van iedere training een kwantitatieve analyse van de prestaties van jouw werknemers en teams.

Wil jij...

Productieve werknemers

Minder ziekteverzuim

Een succesvolle organisatie

Vraag dan vandaag een offerte aan

Vul het formulier in. We nemen altijd binnen één werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan