Over ons

Wij geloven dat Werkgeluk werkt. Een mens wil gelukkig zijn. Ook in een werkomgeving. Een mens wil niet alleen levensgeluk, maar ook Werkgeluk. NewDayPeople wil een bijdrage leveren aan het vergroten van Werkgeluk op de werkvloer. Daar worden wij dan weer gelukkig van.

Neem contact op
Collage van vier medewerkers die op afstand samenwerken
Vrouw navigeert door de stad op rollerskates

It’s a new dawn
It’s a new day
It’s a new life for me, ooh
And I’m feeling good

Herken je deze songtekst? Dit zijn de in onze ogen epische woorden uit het nummer ‘Feeling Good’ van Nina Simone. We worden er blij van. We krijgen zin in onze dag, zin om aan te pakken en we beseffen dat ons leven ten volle geleefd mag worden. Met alles erop en eraan. Ook als het tegenzit. We hebben onszelf. En we hebben elkaar. En samen maken we er wat moois van. Want, It’s a New Day, People!

Onze missie: Werkgeluk vergroten

Wij geloven dat Werkgeluk werkt. Een mens wil gelukkig zijn. Ook in een werkomgeving. Een mens wil niet alleen levensgeluk, maar ook Werkgeluk. Het grote voordeel voor werkgevers is dat als medewerkers Werkgeluk ervaren, zij meer binding voelen met de organisatie en meer geneigd zijn om zich ervoor in te zetten. Met Werkgeluk op de werkvloer creëer je ambassadeurs voor je bedrijf. En wat in deze tijd misschien nog wel belangrijker is; als je mensen gelukkig zijn behoud je ze voor je organisatie. NewDayPeople wil een bijdrage leveren aan het vergroten van Werkgeluk in teams, bedrijven en organisaties. Daar worden wij dan weer gelukkig van.

Behoud je mensen en trek talent aan

De huidige prestatiemaatschappij legt veel druk op ons allemaal. Kranten en andere media publiceren over stijgende cijfers van burn-out en het grote aantal medewerkers dat worstelt met depressieve gevoelens. Bedrijven en organisaties die succesvol (willen) zijn bouwen sterke teams en hebben aandacht voor onderling vertrouwen, open communicatie, én Werkgeluk. Wij zorgen ervoor dat de mensen in jouw organisatie zich gewaardeerd voelen, soepel kunnen samenwerken en mentaal gezond zijn. We bouwen aan sterke teams en zorgen ervoor dat je collega’s hun stress kunnen ‘managen’. Wij stellen de mens centraal in jouw organisatie door Werkgeluk te bevorderen. Zo behoud je je mensen en trek je talent aan.

Neem contact op

Werkgeluk is niet langer een luxe, maar een essentiële voorwaarde voor duurzaam succes in organisaties. Lees er alles over in deze Longread.

Humanizing Organizations

Wij stellen de mens centraal in jouw organisatie. Wij noemen dat Humanizing Organizations. En dat begint bij teams en leiderschap. Een goede samenwerking binnen je organisatie is essentieel voor het behalen van goede resultaten. En goed leiderschap faciliteert dit proces; het biedt de juiste richting, kaders en ondersteuning. Samenwerking is belangrijk, maar het is op zichzelf niet voldoende voor een ijzersterk team en gelukkige medewerkers. Een mens is een complex wezen en ieder mens heeft zijn eigen belangen, wensen, motivaties, persoonlijkheid, kwaliteiten, beperkingen, emoties en gedachten. En ieder teamlid heeft met alle andere leden van het team een specifieke relatie. Zie daar maar eens een sterk en effectief team van te maken. Heel vaak lukt dat niet en aanmodderen is geen optie. De oplossing is om je mensen centraal te stellen en te werken aan Werkgeluk. Laat NewDayPeople je daarbij helpen.

Neem contact op

Ons team

Doordat we alles van Werkgeluk, teambuilding en stressmanagement weten en bedreven zijn in het bouwen van krachtige, gelukkige teams, kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. We hebben vanaf het begin gebouwd aan een team dat drijft op vertrouwen en een sterke emotionele binding. Wij gunnen iedereen wat we zelf ervaren: dat plezier en Werkgeluk perfect samengaan met hard werken en successen vieren. Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Arjen Hartsema, Accountmanager
Harrie Kolsteeg, Werkgeluk-expert

Neem contact op

Maak Werk van Werkgeluk, neem contact op met Arjen

Arjen Hartsema
Directeur
0641856468

"*" geeft vereiste velden aan