Over ons

Neem contact op

It’s a new dawn
It’s a new day
It’s a new life for me, ooh
And I’m feeling good

Herken je deze songtekst? Het zijn de in onze ogen epische woorden uit het nummer ‘Feeling Good’ dat is geschreven door Anthony Newley en Leslie Bricusse. Van de uitvoering van Nina Simone (op haar album I Put a Spell on You uit 1965) worden we blij en zelfs bijna euforisch. We krijgen zin in onze dag, zin om aan te pakken en we beseffen dat ons leven ten volle geleefd mag worden. Met alles erop en eraan. We zijn vrij. Ook als het tegenzit. We hebben onszelf. En we hebben elkaar. En samen maken we er wat moois van. Want, It’s a New Day, People!

Onze missie

NewDayPeople wil bouwen aan sterke teams. Teambuilding. Dat is wat we doen in ons eigen teams en in bedrijven en organisaties die ons inhuren om te helpen. Belangrijk, want een organisatie is in wezen niets anders dan een groep mensen die zich eraan hebben gecommitteerd om samen een bepaald doel te bereiken. En als dat ‘samen’ moeizaam gaat en er weinig of geen (werk)plezier is, lukt het niet (meer) om de gestelde doelen te bereiken. Of om er met elkaar het maximale uit te halen. Wij versterken het gevoel bij alle betrokkenen inclusief de leidinggevenden om er samen voor te gaan. Met elkaar. Voor de organisatie.

Er met elkaar voor gaan in een veeleisende samenleving

De huidige prestatiemaatschappij legt veel druk op ons allemaal. Kranten en andere media publiceren over stijgende cijfers van burn-out en het grote aantal medewerkers dat worstelt met depressieve gevoelens. Bedrijven en organisaties die succesvol (willen) zijn bouwen sterke teams en hebben aandacht voor onderling vertrouwen en open communicatie. Én ze monitoren de werkdruk en belasting van medewerkers. Wij willen dat de mensen in jouw organisatie zich niet alleen gewaardeerd voelen en soepel kunnen samenwerken, maar ook dat ze mentaal gezond zijn. Daarom bouwen we niet alleen sterke teams, maar zorgen we er ook voor dat je collega’s zelf hun stress kunnen ‘managen’. De combinatie van teambuilding en stress management maakt NewDayPeople tot wat ze is en waar wij ons onderscheiden van andere partijen. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin de menselijke factor centraal staat.

Humanizing Organizations

De menselijke factor centraal stellen in organisaties en bedrijven, dat noemen wij ook wel Humanizing Organizations. En dat begint altijd bij teams en leiderschap. Een goede samenwerking binnen organisaties en bedrijven is essentieel voor het behalen van goede resultaten. En goed leiderschap faciliteert dit proces. Het biedt de juiste richting, kaders en ondersteuning. Samenwerking is belangrijk, maar het is op zichzelf niet voldoende voor een ijzersterk team. Een mens is een complex wezen en ieder mens heeft zijn eigen belangen, wensen, motivaties, persoonlijkheid, kwaliteiten, beperkingen, emoties en gedachten. Om maar wat te noemen. En ieder teamlid heeft met alle andere leden van het team een specifieke relatie. Zie daar maar eens een sterk en effectief team van te maken. Heel vaak lukt dat niet en, wees eerlijk, aanmodderen is eigenlijk geen optie. De oplossing is om je mensen centraal te stellen en daar kan NewDayPeople je bij helpen.

Ons team

Doordat we alles van teambuilding (en stress management) weten en bedreven zijn in het bouwen van krachtige, stevige teams, kunnen we zelf natuurlijk niet achterblijven. We hebben vanaf het begin gebouwd aan een team dat drijft op vertrouwen en een sterke emotionele binding. Wij gunnen iedereen wat we zelf ervaren: dat plezier en werkgeluk perfect samengaan met hard werken en successen vieren.

Meer informatie over een teambuilding traject?

Neem contact op met onze accountmanager. Hij kan je alles vertellen over onze oplossingen en helpt je graag.

"*" geeft vereiste velden aan