Columns

Moderne teambuilding en de rol van teamcoaching

Bij NewDayPeople zien we teambuilding graag als overkoepelende term die verwijst naar het algehele proces van het (continu) verbeteren van de manier waarop een team samenwerkt.

Lees verder

Teambuilding: leer een helder gedeeld doel met je team te formuleren

Een succesvol team begint met een helder gedeeld doel. Dit doel vormt de kern van de activiteiten van jouw team en fungeert als de motor achter de motivatie van je teamleden.

Lees verder

Binden en boeien van medewerkers met teambuilding

Talent is schaars en de concurrentie op de arbeidsmarkt hoog. Dus je wilt het talent dat je in je organisatie hebt tegen elke prijs behouden. Binden en boeien van je medewerkers is dan essentieel.

Lees verder

Commitment heeft veel voordelen, maar pas op

Welke werkgever wil er nou geen commitment van zijn werknemers. Iedereen toch? En teambuilding is een geweldige manier om commitment te versterken. Iedereen heeft het over commitment. Maar wat is het precies? En wat is het belang ervan?

Lees verder

De overeenkomsten tussen teambuilding en relatietherapie

Relaties tussen mensen zijn complex. Of het nu gaat om persoonlijke relaties of samenwerking op professioneel vlak, er zijn altijd momenten waarop communicatieproblemen kunnen ontstaan en conflicten de kop kunnen opsteken.

Lees verder

Teambuilding en de middelste P uit het drieluik Profit People Planet

In onze veranderende samenleving staan we met zo’n allen voor grote uitdagingen. Organisaties staan voor de uitdaging om hun aandacht te verleggen van de focus op (uitsluitend) winstmaximalisatie naar een meer duurzame bedrijfsvoering.

Lees verder
teambuilding

Wat is teambuilding?

Teambuilding. Het is een term die vaak wordt geassocieerd met bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten. En te pas en vooral te onpas wordt gebruikt voor deze activiteiten. Maar wat is teambuilding nu echt?

Lees verder