NewDayPeople vergroot Werkgeluk in je organisatie

Ontdek hoe wij de mensen in jouw bedrijf centraal stellen en voor jou een high performance organisatie creëren

Vraag een offerte aan
Vrouw navigeert door de stad op rollerskates

Jouw bedrijf wil groeien, maar groei is niet per se gemakkelijk

Het welzijn van personeel is misschien wel de grootste uitdaging van hedendaagse organisaties. Burn-outs en stressgerelateerde problemen belemmeren mogelijk de groei van je organisatie. Gestresste werknemers zijn minder productief en vallen vaker uit. Dit kost jouw bedrijf veel geld. Als je niet investeert in de menselijke factor leidt dit uiteindelijk tot een hoog personeelsverloop en een negatieve werksfeer. NewDayPeople begrijpt deze uitdagingen en werkt op een effectieve, wetenschappelijk onderbouwde manier aan Werkgeluk.

Medewerkers komen bij elkaar aan een tafel en praten met elkaar

Werkgeluk is de sleutel tot groei

Als je als organisatie wilt groeien is gelukkig personeel de sleutel tot succes. Je zou kunnen stellen dat Werkgeluk vandaag de dag niet langer een luxe is, maar een noodzaak. Tevreden en betrokken werknemers zijn de drijvende kracht achter succesvolle organisaties. Gelukkige medewerkers werken niet alleen harder, ze missen ook minder vaak een dag op het werk. Dit bespaart geld. Investeren in het welzijn van je werknemers is daarom een slimme investering. NewDayPeople wil hierbij helpen. Wij trainen en coachen leiders en teams, en creëren op deze manier Werkgeluk. Onze aanpak vermindert stress, verhoogt de productiviteit en laat jouw bedrijf groeien.

Onze aanpak

Om efficiënt te werken aan Werkgeluk en om de effectiviteit van onze programma’s te verhogen hebben we het concept Werkgeluk gedeconstrueerd, zodat er zicht is op de vier fundamentele Pijlers: Purpose, Progress, People en Positivity. Onze aanpak betreft het cultiveren en versterken van elk van deze aspecten in samenhang binnen jouw bedrijf of organisatie.

 • Purpose (betekenis)

We helpen je medewerkers hun persoonlijke waarden en doelen te verbinden met de missie en visie van je organisatie, waardoor hun werk een diepere betekenis krijgt.

 • Progress (voldoening)

Via gerichte trainingen en ontwikkelingsprogramma’s bevorderen we de persoonlijke en professionele groei van elk individu, wat leidt tot een groter gevoel van voldoening in hun werk.

 • People (verbinding)

Door teambuildingactiviteiten en effectieve communicatieworkshops versterken we de relaties en samenwerking binnen teams, essentieel voor het creëren van een ondersteunende werkomgeving.

 • Positivity (plezier)

Werk moet ook leuk zijn. Onze programma’s met betrekking tot dit thema omvatten activiteiten en strategieën die gericht zijn op het bevorderen van een positieve, plezierige werksfeer.

Neem contact op

Onze diensten

NewDayPeople verhoogt Werkgeluk in jouw organisatie. We bouwen graag samen met jou een positieve bedrijfscultuur. Ons aanbod omvat wetenschappelijk onderbouwde trainingen en coaching (derde generatie gedragstherapie en verandermanagement) en oplossingen op maat op basis van een quickscan. Deze diensten zijn zorgvuldig ontworpen om leiders te versterken, teams te verbinden en individuele groei te bevorderen. Zo creëren we een bedrijfscultuur die Werkgeluk ondersteunt. Globaal kunnen we je deze diensten bieden:

Ben je geïnteresseerd in onze aanpak voor Werkgeluk? Lees hieronder verder over onze diensten of neem direct contact op met onze directeur Arjen Hartsema.

Neem contact op

Medewerker achter laptop converseert met collega's

Leiderschapstrainingen

Doel: Deze trainingen zijn ontworpen om leidinggevenden te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een cultuur van Werkgeluk binnen hun teams te bevorderen. De focus ligt op het ontwikkelen van empathisch leiderschap, effectieve communicatie en het vermogen om een inspirerende visie te creëren die medewerkers motiveert en betrekt.

Beschrijving: Leiderschapstrainingen omvatten modules over emotionele intelligentie, het herkennen en waarderen van de bijdragen van teamleden, conflictmanagement en het creëren van een positieve werkomgeving. Door middel van interactieve sessies, case studies en praktische oefeningen leren leiders hoe ze een ondersteunend en stimulerend teamklimaat kunnen opbouwen waarin iedereen zich gewaardeerd en begrepen voelt.

 • Tarief training: vanaf €6.500

Neem contact op

Teambuilding workshops

Doel: Deze workshops zijn gericht op het versterken van de banden tussen teamleden, het verbeteren van de samenwerking en communicatie, en het bevorderen van een gevoel van gemeenschap en verbondenheid binnen teams.

Beschrijving: Teambuilding workshops omvatten een reeks creatieve en interactieve activiteiten die zijn ontworpen om teamleden aan te moedigen samen te werken, elkaar beter te leren kennen en vertrouwen op te bouwen. Activiteiten kunnen variëren van probleemoplossende uitdagingen en rollenspellen tot gezamenlijke projecten die bijdragen aan het gemeenschappelijke doel. Deze workshops bieden een leuke en boeiende manier om de teamdynamiek te verbeteren en een sterke, cohesieve werkcultuur te cultiveren.

 • Tarief workshop: vanaf €1.695

Neem contact op

Teamcoaching

Doel: Teamcoaching is bedoeld om teams te helpen hun volledige potentieel te bereiken door te werken aan gezamenlijke doelen, communicatiestijlen en werkprocessen. Het richt zich op het verhogen van de effectiviteit van het team als geheel.

Beschrijving: Tijdens teamcoaching sessies werkt de coach samen met het hele team om hun samenwerking, communicatie en probleemoplossend vermogen te verbeteren. De coach faciliteert discussies over teamdoelstellingen, identificeert belemmeringen voor effectieve samenwerking en helpt bij het ontwikkelen van strategieën om deze uitdagingen aan te pakken. Teamcoaching creëert een veilige ruimte voor feedback en zelfreflectie, wat leidt tot verbeterde teamdynamiek en Werkgeluk.

 • Tarief teamcoaching: vanaf €2195 per sessie

Neem contact op

Teamcoach spreekt vanachter een bureau

Individuele coaching

Doel: Individuele coaching biedt persoonlijke ondersteuning aan medewerkers bij hun professionele ontwikkeling en persoonlijke groei, met als doel het verhogen van hun Werkgeluk en algehele tevredenheid. Vaak zijn persoonlijke problematiek en obstakels om te floreren onderwerp van gesprek.

Beschrijving: Deze één-op-één sessies zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de medewerker. De coach helpt medewerkers bij het verkennen van hun carrièreambities, het overwinnen van uitdagingen op het werk en het verbeteren van hun prestaties en welzijn. Door middel van gerichte gesprekken en op maat gemaakte actieplannen ondersteunt individuele coaching medewerkers bij het vinden van betekenis in hun werk en het realiseren van hun volledige potentieel.

 • Tarief individuele coaching: vanaf €150 per sessie

Neem contact op

Cultuurconsultancy

Doel: Cultuurconsultancy richt zich op het evalueren en transformeren van de bedrijfscultuur om een omgeving te creëren die Werkgeluk ondersteunt en bevordert.

Beschrijving: Deze dienst begint met een quickscan van de huidige organisatiecultuur, waarbij zowel sterke punten als gebieden voor verbetering worden geïdentificeerd. Onze consultants werken nauw samen met leidinggevende(n) en HR-team(s) om strategieën te ontwikkelen voor het cultiveren van een positieve, inclusieve en ondersteunende werkomgeving. Dit kan het herontwerpen van beleid, het implementeren van nieuwe communicatiekanalen en het opzetten van programma’s voor erkenning en beloning omvatten. Cultuurconsultancy biedt een strategisch kader voor duurzame culturele verandering die Werkgeluk op lange termijn ondersteunt.

 • Tarief quickscan: €1.495
 • Prijsindicatie consultancy: vanaf €5.000

Neem contact op

Burn-out en stressmanagement training

Doel: Stressmanagement  richt zich op het vergroten van bewustzijn, het ontwikkelen van veerkracht en het aanleren van effectieve copingstrategieën om het algehele welzijn te verbeteren.

Beschrijving: Stressmanagement training is gericht op het uitrusten van deelnemers met kennis en praktische tools om effectief om te gaan met stress. Door een combinatie van theorie, persoonlijke reflectie en praktijkgerichte oefeningen leren deelnemers de oorzaken van stress te herkennen, hun persoonlijke stressreacties te begrijpen en copingstrategieën te ontwikkelen. Deze training biedt een ondersteunende omgeving om veerkracht te versterken en een gezonde balans tussen werk en privé te bevorderen, waardoor het welzijn op de werkplek verbetert.

 • Tarief incompany stressmanagement training: €4.000

Neem contact op

Vrouwelijke medewerker maakt aantekeningen terwijl ze op een poef zit met gekruiste benen

Standaard of maatwerk oplossing

Binnen ons ‘Werkgeluk-aanbod’ variëren de oplossingen van gestandaardiseerde programma’s tot maatwerk trajecten. Onze leiderschapstrainingen, teambuilding workshops, teamcoaching en individuele coaching vormen de kern van onze gestandaardiseerde diensten. Deze zijn ontworpen om brede thema’s rond Werkgeluk aan te pakken en bieden bewezen strategieën die in diverse organisatorische contexten kunnen worden toegepast. Ze vormen een solide basis voor elke organisatie die streeft naar het verhogen van het Werkgeluk onder haar medewerkers, door het bieden van direct inzetbare tools en technieken.

Onze Cultuurconsultancy is een maatwerkoplossing die verder gaat dan de standaard aanpak. Elke organisatie is uniek, met haar eigen specifieke uitdagingen, doelstellingen en bedrijfscultuur. Daarom vereist het creëren van een werkomgeving die Werkgeluk optimaliseert een op maat gemaakt plan dat nauwkeurig is afgestemd op de individuele behoeften van jouw organisatie. Door middel van een quickscan van de huidige cultuur kunnen we samen specifieke gebieden voor verbetering identificeren en ontwikkelen we gerichte strategieën om deze aan te pakken. Dit proces omvat het opnieuw vormgeven van beleid, processen en praktijken om een positieve, inclusieve en ondersteunende cultuur te cultiveren die Werkgeluk bevordert.

Onze standaardoplossingen bieden een uitstekend startpunt voor organisaties om de principes van werkgeluk te integreren. Onze Cultuurconsultancy biedt de flexibiliteit en diepgang die nodig zijn om complexe uitdagingen aan te gaan en duurzame verandering te bewerkstelligen. Samen vormen onze oplossingen een complementair aanbod dat jouw organisatie in staat stelt om Werkgeluk op zowel breed als diepgaand niveau aan te pakken.

Neem contact op

Maak Werk van Werkgeluk, neem contact op met Arjen

Arjen Hartsema
Account manager
0641856468

"*" geeft vereiste velden aan